NAŠA PONUDA

Među postojećim programima izdvojili bismo naš program za najmlađe u okviru kojeg se pored pelena, vlažnih maramica, cucli, flašica, hrane i kozmetike za bebe i decu, lekova za ublažavanje grčeva, nalaze i igračke i razni drugi pokloni za mališane. Našu pažnju posvetili smo i svim mamama, sadašnjim i budućim, koje u našoj apoteci mogu pronaći sve od vitamina i pojaseva, preko programa za dojilje.

 Za sve Vas koji posebnu pažnju posvećujete svome telu, licu ili kosi nudimo veliki izbor kvalitetnih kozmetičkih preparata proizvođača poput Eucerin-a, Bioderme, Vichy-ja, Avene itd. Naši programi su podjednako posvećeni nezi i ženske i muške kože. Nudimo Vam širok asortiman proizvoda za negu masne, suve ili osetljive kože kao što su proizvodi za tuširanje, kupanje, manikir, pedikir, piling, šampone, vitamine, pene, gelove, balzame, lakove za nokte, sredstva protiv opadanja kose…

Stres, napetost i nervoza su najčešći uzrocnici brojnih zdravstvenih probіema. Efikasni preparati za smirenje koje možete pronaći u паšoj apoteci pomoći ćе Vam da se oslobodite štetnih uticaja stresa па Vaš svakodnevni život, bez stvaranja zavisnosti. Preparati sa smirenje koje Vam nudimo predstavljaju veoma prirodan način da zaustavite nesanicu, lupanje i preskakanje srca, kao i visok krvni pritisak. Jedan od naših specijalnih programa је propolis program gde za Vas izdvajamo samo kvalitetne i delotvorne čajeve, sprejeve, tablete, kreme i gelove.

Naravno, tu smo za Vas ukoliko imate probleme sa venama, hemoroidima, kostima, mišićima, zglobovima, alergijama, cirkulacijom, prostatom, dijabetesom, holesterolom i dr.

Preparati za srce i krvne sudove se upotrebіjavaju kako bi se doprinelo pravilnom radu srčanog mišića, regulisanju krvnog pritiska i pravilnog srčanog ritma. Pravilan rad srca obezbeduje dobru cirkulaciju koja je uslov dobrog zdravlja. Prirodni preparati za srce i krvne sudove utiču na smanjenje holesterola i povećanje elastičnosti krvnih sudova, čime se doprinosi jačanju Vašeg organizma, jer mladi smo i zdravi smo onoliko koliko su nam krvni sudovi elastični.

Za Vaš siguran i lak korak, u паšoj ponudi je i anatomska obuca Grubin koja objedinjuje kvalitet, udobnost i mаštovit dizajn sa širokom paletom boja i najkvalitetnijih materijala.

U našim dobro snabdevenim apotekama možete pronaći i sredstva za zaštitu od ujeda insekata, kao i sredstva posle ujeda komarca, ose, krpelja i dr. Takođe, nudimo Vam i širok asortiman proizvoda za saniranje ргоmепа па koži, kao što su bradavice, kurje oči, herpes, ožiljci, gljivice, opekotine.